31 Ekim 2010 Pazar

29 Ekim 2010 Gösterime Giren Filmler

THE LAST EXORCISM (SON AYİN)

Yönetmen----Daniel Stamm
Oyuncular-----Patrick Fabian, Ashley Bell, Iris Bahr, Louis Herthum
Filmin Türü---Korku
Offical Site----http://www.thelastexorcism.com/index.html
Filmin Konusu-Peder Marcus, Lousiana’da Sweetzer’ın çiftliğine vardığında, şeytan kovma ayinlerinden birini gerçekleştireceğini düşünmektedir. Cemaatindeki insanlar için ayini görüntülemeye karar vermiştir. Sweetzer’ın kızı Nell’in ruhu, kötü bir iblisin eline geçmiştir. Marcus ayine başladığında, hiç karşılaşmadığı türden bir kötülükle karşı karşıya kaldığını anlayacaktır.



INHALE (NEFES NEFESE)
Yönetmen----Baltasar Kormakur
Oyuncular-----Dermot Mulroney, Diane Kruger, Sam Shepard, Vincent Perez
Filmin Türü---Dram/Gerilim
Offical Site----http://www.ifcfilms.com/films/inhale
Filmin Konusu-Savcı Paul, ender görülen bir hastalığa yakalanan kızını kurtarmak için araştırma yapmaktadır. Yakın arkadaşı James, Meksika’da organ nakli ameliyatları gerçekleştiren doktordan bahseder. Araştırmalar sonunda uluslararası organ mafyasıyla karşı karşıya olduğunu anlayan Paul kendisini, kızını kurtarmakla, yüzlerce çocuğun hayatını kurtarmak arasında bir seçim yapmak zorunda bulur.

KUBİLAY 
Yönetmen----Faik Ahmet Akıncı
Oyuncular-----Arda Kural, Ünsal Emre, Selahattin Taşdöğen, Yalçın Mıhçı
Filmin Türü---Dram/Tarih/Savaş
Offical Site----http://www.kubilayfilmi.net/
Filmin Konusu-Kubilay genç bir öğretmendir. Askerliğini yapmak üzere asteğmen olarak İzmir’in Menemen ilçesine gelmiştir. Kendini mehdi ilân eden Derviş Mehmet ve adamları ayaklanma için Manisa’ya giderler. Manisa’ya giderken aralarından Çakır Ramazan kaçar. Kendilerini ihbar edeceğini düşünen Derviş Mehmet ayaklanmayı Menemen’de çıkarmaya karar verir. Bunu duyan Ragıp Bey, Menemen halkını tanıyan Kubilay’ın olayla ilgilenmesini ister.

VINX CLUB:MAGICAL ADVENTURE (VINX CLUB:SİHİRLİ MACERA) 
Yönetmen----Iginio Straffi
Seslendirenler-Figen Sumeli, Murat Sarı
Filmin Türü---Animasyon/Komedi/Aile
Offical Site----http://www.filma.com.tr/F/392/1
Filmin Konusu-Alfea Peri Okulu’ndaki parti, Trix cadılarının saldırısı ile bozulur, onlarla uğraşmak ise Winx perilerine kalır. İyi ve kötü sihir dengesini sağlayan Hayat Ağacı’nı bulan Eskiçağ Cadıları yine Bloom ve arkadaşlarının peşine düşerler, yaptıkları güçlü bir sihir ile dengeyi bozarlar. Güçlerini yitiren Bloom ve arkadaşları kötü cadılarla yüzleşmek zorunda kalırlar.



NENE HATUN
Yönetmen----Avni Kütükoğlu
Oyuncular-----Açelya Elmas, Barış Koçak, Mehmet Esen, Betül Şahin
Filmin Türü---Dram/Savaş/Biyografi/Tarih
Filmin Konusu-2011 Kış olimpiyatlarına hazırlık çalışmaları sürmektedir. Hocası, bu spora oldukça yatkın olan Suna’ya, Nene Hatun’u örnek gösterir. En umutsuz durumda bile mücadeleye azimli şekilde devam etmenin, başarıya ulaşmak için en doğru yol olduğunu anlatır. (93 Harbi Yılları. Çeperli Köyü’nde hasat mevsimidir. Nene Hatun’un kocası Nalbant Ahmet, Yahniler Muharebesi’nden gazi olarak döner.)



L'ILLUSIONNISTE - THE ILLUSIONIST (SİHİRBAZ)
Yönetmen------Sylvian Chomet
Seslendirenler-Claude Donda, Edith Rankin, Jil Aigrot, Didier Gustin
Filmin Türü----Animasyon
Offical Site----http://www.patheinternational.com/en/fiche.php?source=rech&id_film=577
Filmin Konusu-İlizyonist, nesli tükenmekte olan bir sahne eğlendiricisi. Sahnesi, yükselmekte olan bir rock yıldızı grubu tarafından ele geçirilir. Eskisi gibi gösteriler için bahçe - kafe partilerine de davet alamayınca başka ülkelere gitmeye karar verir. İskoçya kıyısında bir kasaba barında şovunu sergilerken karşılaştığı Alice adlı genç kız, yaşamını sonsuza dek değiştirecektir.

Twitter
Facebook
Yahoo
Reddit
Feed

0 yorum:

 

Yaşam ve İnsanlar Düşünce