14 Ekim 2010 Perşembe

15 Ekim 2010 Gösterime Giren Filmler

ÇOĞUNLUK

Yönetmen----Seren Yüce
Oyuncular----- Bartu Küçükçağlayan, Settar Tanrıöğen, Esme Madra, Nihal Koldaş
Filmin Türü---Dram
Offical Site----http://www.cogunluk.net/
Filmin Konusu-Mertkan, babasının inşaatlarının getir götür işlerine bakmakta, arkadaşlarıyla alışveriş merkezlerinde dolaşmaktadır. Ne zaman ki Gül ile tanışır, boşluğu ve basitliği değerlendirmek için bir fırsat çıkar karşısına. Ne var ki babası Gül’ün kökeni konusunda şüphecidir. Ayrımcılıkla karşılaştığı ilk anda ona teslim olan Mertkan, çoğunluğa uyar, babasının kendisi için çizdiği yolda bir anlam bulur.

RED
Yönetmen----Robert Schwentke
Oyuncular----- Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren
Filmin Türü---Aksiyon/Komedi
Offical Site----http://www.red-themovie.com/
Filmin Konusu-Emekli CIA ajanı Frank Moses, sakin bir emekli hayatı yaşıyordur. Bir gün karşısına, kendisini tehdit eden bir suikastçı çıkar. Hayatı tehlikeye giren Frank, eski takım arkadaşlarını toplar. 4 arkadaş CIA’in eski gizli ajanlarıyken bildikleri sırlar onları örgütün hedefi haline getirir. Şimdi etrafları bir suikast ile çevriliyken, ekip ruhlarını biraraya getirerek peşlerine düşen tehlikeden kaçabileceklerdir.

MAHPEYKER:KÖSEM SULTAN
Yönetmen----Tarkan Özel
Oyuncular----- Selda Alkor, Damla Sönmez, Gökhan Mumcu, Selda Özer
Filmin Türü---Dram/Tarihi
Offical Site----http://www.mahpeykersultan.com/
Filmin Konusu-Mahpeyker, evlâtlık olan bir genç kızın Osmanlı İmparatorluğu’nu yönetme gücünü elde edecek seviyeye tırmanışının hikâyesi. Talihin kendisini Topkapı Sarayı’na sürükleyip Sultan 1. Ahmet’le karşılaştırdığı Emine, saray geleneklerine aykırı olmasına, padişahın annesi Handan Sultan ve Topkapı Sarayı Haremi’nin tek hakimi olan Büyük Valide Safiye Sultan’ın muhalefetine rağmen padişah 1. Ahmet’le nikâhlanır ve Ahmet’in taktığı Mahpeyker adını alır.

AYLA:TEK BEDEN İKİ HAYAT
Yönetmen----Su Turhan
Oyuncular-----  Pegah Ferydoni, Mehdi Moinzadeh, Saskia Vester, Timur Işık
Filmin Türü---Dram
Offical Site----http://www.aylafilmi.com/
Filmin Konusu-Ayla, ikili bir hayat sürmektedir. Gündüzleri çocuk yuvasında geceleri de bir gece kulübünün vestiyerinde çalışmaktadır. Ayhan’a aşık olduğu sırada kendisinden yardım isteyen bir öğrencisinin annesini evine alır. Tutucu ailesinden saklanan Hatice, Ayla’ya sığınır. Ayla tesadüfen, sevdiği Ayhan’ın, Hatice’nin ağabeyi olduğunu öğrenince Ayhan’a olan güvenini kaybeder.

SAMMY'S ADVENTURES:THE SECRET PASSAGE (SAMMY'NİN MACERALARI) 
Yönetmen----Ben Stassen
Seslendirenler-Isabelle Fuhrman, Anthony Anderson, Ed Begley Jr.
Filmin Türü---Macera/Animasyon
Offical Site----http://www.samy-lefilm.com/
Filmin Konusu-Deniz kaplumbağası Sammy, Shelly adlı şirin bir kaplumbağayla karşılaşır. Ancak hayatının aşkını bulmasıyla kaybetmesi bir olur. Tüm kaplumbağaların doğdukları kumsala geri dönmeden önce yaptıkları macera dolu yolculukta, Sammy binbir türlü tehlike atlatır ve bir gün Shelly’i bulur. Shelly de onu hiç unutmamıştır.

Twitter
Facebook
Yahoo
Reddit
Feed

0 yorum:

 

Yaşam ve İnsanlar Düşünce