24 Eylül 2010 Cuma

24 Eylül 2010 Gösterime Giren Filmler

WALL STREET:MONEY NEVER SLEEPS (BORSA:PARA ASLA UYUMAZ)

Yönetmen----Oliver Stone
Oyuncular-----Shia LaBeouf, Michael Douglas, Carey Mulligan, Susan Sarandon
Filmin Türü---Dram
Offical Site----http://www.wallstreetmoneyneversleeps.com/
Filmin Konusu-Wall Street piyasası, ekonomi dünyası ve bu dünyanın insanlarının arasındaki ilişkiler üzerinden giden film her anlamda paraya dair bir film olmakla beraber, bu mükemmel refah ve “güç kulübü”ne girmek için insanların neler yapabileceğinin hikâyesini ve aynı zamanda kızıyla bağını yitirmiş çaresiz bir adamın bu iletişimi yeniden sağlamaya çalışmasının hikâyesini de gözler önüne seriyor.

ÜÇ HARFLİLER : MARİD
Yönetmen----Arkın Aktaç
Oyuncular-----Gülseven Yılmaz, Özgür Özberk, Ufuk Aşar, Serap Üstün
Filmin Türü---Korku
Filmin Konusu-Ayla, kocası Serkan ile mutlu bir çifttir. Ayla, 11 yaşında öteki alemden gelen bir varlığın musallat olması ile kâbus dolu bir üç gün yaşamıştır.En önemli koruyucusu olan muskasını önceki gün kaybettiği için kendini korumasız ve çaresiz hissetmektedir.Serkan yeni bir muska yazması ve Ayla’yı rahatlatması için bu konularda ismi bilinen İzzet Hoca’yı o akşam eve davet eder.


CHARLIE ST.CLOUD (KARDEŞİMDEN SONRA)
Yönetmen----Burr Steers
Oyuncular-----Zac Efron, Charlie Tahan, Amanda Crew, Augustus Prew
Filmin Türü---Dram/Fantastik/Romantik
Offical Site----http://www.charliestcloud.com/
Filmin Konusu-Zac Efron’un dünyayı benzersiz şekilde görmesini sağlayan bir kazadan sağ kurtulmuş küçük kasaba kahramanı olarak başrolde oynadığı bir romantik dram filmi. Bu duygusallık dolu öyküde, bir yandan hayatının amacını ve aşkın dönüştürücü gücünü keşfederken, diğer yandan geçmişini kucakladığı romantik bir yolculuğa çıkıyor.



I KILLED MY MOTHER - J'ai tué ma mère- (ANNEMİ ÖLDÜRDÜM)
Yönetmen----Xavier Dolan
Oyuncular-----Xavier Dolan, Anne Dorval, François Arnaud, Susanne Clement
Filmin Türü---Dram/Biyografi
Offical Site----http://www.ikilledmymother.com/
Filmin Konusu-Yapmadığı ev ödevi yüzünden yalan söyleyen Hubert, annesi Chantale tarafından sınıf arkadaşlarının önünde azarlanır. Arkadaşı Antonin ile paylaşacağı bir evde daha özgür yaşamayı hayal eden Hubert, konuyu annesine açar ve destek görür. Ancak ertesi gün annesi küçük olduğunu ileri sürerek taşınmasına izin vermez. Hubert okuldan kaçar, Chantale, sonunda onu nehir kıyısında bulur.

Twitter
Facebook
Yahoo
Reddit
Feed

0 yorum:

 

Yaşam ve İnsanlar Düşünce